Софийски градски съд е оставил в двамата обвиняеми за двойното убийство

...
Софийски градски съд е оставил в двамата обвиняеми за двойното убийство
Коментари Харесай

Съдът остави в ареста задържаните за двойното убийство в столичния кв. Банишора

Софийски градски съд е оставил в двамата обвинени за двойното ликвидиране в кв. " Банишора ", , по искане на Софийска градска прокуратура. Те бяха арестувани от СГП за период до 72 часа. Днес наблюдаващият прокурор е внесъл в съда искане да бъдат оставени в ареста след приключването на този период.

Съдът е приел доводите на прокурора, че по делото са събрани задоволително доказателства , които водят до извод за обосновано съмнение, че точно обвинените са направили закононарушението, за което са привлечени в това качество, оповестиха от държавното обвиняване.
 Задържани са двама мъже за двойното ликвидиране в София, скрито с пожар
Задържани са двама мъже за двойното ликвидиране в София, скрито с пожар

Жертвите са 85-годишна жена и нейният наследник на 60 години

Според съда има реална заплаха обвинените да извършат друго закононарушение.  Освен това обвиняването по отношение на тях е за посягане против човешки живот. Единият от обвинените е и с обремененото правосъдно минало. Според съда  има и заплаха двамата обвинени да се укрият, защото живеят в София без адресна регистрация.

Мярката за неотклонение на обвинените не е дефинитивна и може да бъде обжалвана пред Софийски апелативен съд. Разследването по случая продължава.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР